Toimitusehdot + Maksutavat

Tuotteillamme on 365 päivän takuu (terän katkeaminen) OTA HETI yhteyttä, mikäli teidän kohdallanne tapahtuu näin.

Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palauta tuote tilauksen mukana tulleiden ohjeiden mukana. Epäselvissä tilanteissa ota yhteys mika.nokelainen@4ice.fi

Tuotteiden vaihdoista sekä palautuksista veloitamme 6,90 euron vaihto- tai palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, mikäli paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme.
Huomioitan, että palautteassasi tilauksen, palautussummasta miinustuu niin lähetys  -kuin myös palautuskulu eli 13,80€.

Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut ja lähetämme tilalle oikean tuotteen tai hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse mika.nokelainen@4ice.fi

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.

 

KLARNA

Klarna Checkout –palvelu
Klarna Checkout –palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

  • Käytössäsi Klarnan kautta ovat seuraavat maksutapavaihtoehdot: Klarna lasku, Klarna tili, debit/credit -korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard) sekä verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia).

  • Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät täältä. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771.
  • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja se välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Tilauksia koskevissa reklamaatiotapauksissa pyydämme sinua ottamaan ensisijaisesti yhteyttä TAMSHARPiin
  • Maksaminen verkkopankkitunnuksilla
    Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Ostajan kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Klarna Oy, y-tunnus: 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki  Puhelin: +358 9 42599770

PAYPAL

 

Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. Useimmiten PayPal-maksun siirto meille tapahtuu muutamassa minuutissa. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota kuitenkin huomioon, että joskus PayPal-sivuilla voi tapahtua käsittelyvirheitä, joihin Tamsharp ei voi vaikuttaa.

Jos palautat tuotteita PayPalin kautta maksamaltasi tilaukselta, hyvitämme summan suoraan PayPal-tilillesi