Tamsharp Oy

Yhtiö

4ICE by Tamsharp laatuterien taustalla on tamperelainen Tamsharp Oy.

Tamsharp Oy:n liikeideana on valmistaa ja markkinoida luistimien teriä sekä terien huoltolaitteita.

Olemme useamman vuoden kehitystyön myötä tuoneet markkinoille teräperheen, jossa yhdistyvät erittäin hyvä liuku, terävyyden säilyminen (= harvempi teroitusväli) sekä erittäin helppo teroitettavuus.

Toimintatapa

Toimimme hyvin suoraviivaisella toimintamallilla, kehitämme, valmistamme ja myymme myös itse luistinteriä suoraan pelaajille.

Jälleenmyyjäverkostoa emme varsinaisesti ole rakentamassa, mutta hinnoittelumallissamme on huomioitu myös alan liikkeet, joilla on halua tehdä yhteistyötä kanssamme..

Luistinterien hinnoittelu on jaettu useampaan tasoon: liigajoukkueet, alan liikkeet ja loppukäyttäjät.

4ICE by Tamsharp

4ICE by Tamsharp -luistinterien kehitystyö on alkanut jo vuonna 2013. Yksi yhtiön perustajista päätti tuolloin oman jälkikasvun harrastuksen myötä yrittää kehittää laadukas luistinterä, jossa yhdistyisivät 3 tärkeää ominaisuutta: hyvä liuku, terävyyden säilyminen ja helppo teroitettavuus.

Harrastustoiminta muuttui selkeästi ammattimaisempaan suuntaan Tamsharp Oy:n perustamisen myötä vuonna 2015. Harrastusmielessä kehitetyt terät alkoivat lisätä suosiotaan, jolloin tavoitteeksi asetettiin terien kehittäminen myös ammattipelaajien käyttöön.

Vuosina 2015 – 2018 kehitettiin nykyinen 4ICE by Tamsharp -luistinterä, joka on tällä hetkellä käytössä niin NHL-, KHL- kuin myös kotimaisilla liigapelaajilla.

Valitse sinäkin laatuterät!

Tilaa ammattipelaajien luottamuksen ansainneet terät.

Add to cart